PODELI
Grupa Strah od Džeki Čena iz G. Milanovca nedavno je objavila i četvrti spot sa svog istoimenog albuma prvenca izdatog 2017-te za Felix records.

Nakon pesama “Brisel”, “Zaboravljaš” i “Slobodan dan” bend je snimio i spot za pesmu “Amsterdam” za koju možemo slobodno reći da je favorit publike i da je publika horski peva na njihovim nastupima, kao i da bez ponovaljanja ove pesme na bisu nema kraja koncerta.
Ovaj bend iz Gornjeg Milanovca široj javnosti je postao poznat pobedom na Belgrade Demo Festu 2014te godine, a nakon brojnih festivalskih nastupa snimili su i album sa kojeg polako “izbacuju” spot po spot. Pesme karakteriše melodičan i britak zvuk gitare prožet kraćim solažama ispevane blago hrapavim glasom, a žanrovski koketiraju sa različitim formama unutar roka. U planu su bar još dva spota sa ovog albuma, a paralelno nastaju i nove pesme za drugi album.
Grupa će biti koncertno aktivnija u 2019-oj a prvi samostalni koncert biće njihov tradicionalni zimski nastup pred domaćom publikom 12, januara u klubu “Modesty” u G. Milanovcu, a zakazan je i beogradski za 2. februar u klubu Garaža sa gostima.
Spot za pesmu “Amsterdam” pogledajte ovde.