PODELI

Posle uspešne godine, ekipa Gruvanja otišla je na  letnju pauzu i zasluženi godišnji odmor. S obzirom na to da ćemo u prvoj emisiji ove sezone videti priloge sa mnogobrojnih letnjih festivala koje su posetili, zaključujemo da iako ih nije bilo na malim ekranima, Gruvadžije su vredno radile.

Ono što se nije menjalo je ekipa, emisija će se i dalje emitovati na RTV Vojvodina, ali od ove sezone imaju novi termin. Od nedelje 23. septembra, vaše omiljeno Gruvanje moći ćete gledati posle  ponoći.

U 146. izdanju, pored izveštaja sa mnogobrojnih festivala, biće predstavljeni i novi spotovi bendova Concrete Sun, Eyesburn, Hype, Zaa, Marčelo, Čoveka bez sluha, Eleven i Samostalni referenti. Posle emisije, na zvaničnom sajtu www.gruvanje.com biće i predlozi za novu top listu koju ćete i dalje vi kreirati svojim glasovima.

Gosti u studiju biće Leki i Radule iz Atheist Rapa koji će najaviti humanitarne koncerte “Mi smo ovde samo zbog para – za Tustu” koji će se 26. i 27. septembra održati u klubu Gun u Beogradu.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.