PODELI

Preko 10.000 ljudi ovog vikenda posetilo je Kalemegdan Summer Festival. Sharam i Jeremy Olander oduševili publiku, a pripreme vec počinju za dugo očekivani Serbia Wonderland.

Sjajna atmosfera proširila se za vikend na Beogradskj tvrđavi, mestu održavanja prvog Kalemegdan summer festivala uz podršku Heinekena. Do ranih jutarnjih časova, posetioci festivala đuskali su uz fenomenalne nastupe kako stranih, tako i domaćih DJ zvezda.

Happy Life žurka započela je nastupom odličnog John Belk-a. Za DJ pult zatim je stao Tumalon, poznatiji kao Me-High-Low koji je atmosferu doveo do usijanja, i na pravi način zagrejao Kalis.

Nakon domaće podrške usledili su i glavni headlineri! Čuveni DJ iz popularnog sastava Deep Dish, majstor elektronskog zvuka predstavio se sjajnim setom našoj publici. Zatim je usledio legendarni Švedski DJ Jeremy Olander, koji je fenomenalnim bitovima držao publiku nasmejanu do ranih jutarnji časova.

“Hvala publici na neverovatnoj energiji koju je pokazala i zahvaljujući kojoj je predivan početak Kalemegdan Summer Festivala započet. Želja da Beograd dobije svoj veliki festival i postane simbol vrhunskog provoda se ostvaruje” kažu iz Jungle Tribea.

Sledeći događaj koji nas očekuje 2,3 jula je drugi po redu Open Air Serbia Wonderland na kome će te imati priliku da čujete najvećeg superstara današnjice, DJ i producenta iz Berlina, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga Paul Van Dyk! Pored njega dolaze nam Dennic, zvezda Armada musica, Orjen Nilsen, Marlo,Code Black.

Karte u predprodaji na blagajnama eventima i prostorijama Jungle Tribea, po ceni od 2300RSD za oba dana i pojedinačne ulaznice 1800 i 1500 RSD.