PODELI

Kraljica “teškog zvuka” nastupa na Serbia Wonderland festivalu. Muzika koja je odavno osvojila Holandiju, Belgiju i ostale zemlje Zapadne Evrope, stiže i kod nas. Publika Serbia Wonderland Festivala imaće priliku da po prvi put ugosti jednu damu za Dj pultom. Pored Futuristic Polar Bears-a i Sean Tyas-a, 20.06.2014. nam stiže i svetska zvedza hardstyle scene – Stephanie.

Prva dama hardstyla, kako je zovu u svetu je svoju Internacionalnu Dj i producentsku karijeru započela 2006. godine radeći sa Dj Activator-om sa kojim je imala svoje prve nastupe po Evropi, a svoje ime izgradila je nastupajući na poznatim svetskim događajima poput : Q- Base, Mystery Land, Decibel, Qlimax i drugih a ono što je posebno važno istaknuti je da samo nedelju dana nakon Serbia Wonderland Festivala nastupa na čuvenom Defqon.1 festivalu.

Stephanie često sarađuje i zajedno nastupa i sa hardstajl majstorskim duom TNT-om tj. Technoboy & Tuneboy. Za Saifram Group je izdala hitove poput ˝Black High Heels˝, ˝Dress Punk˝, The Power Of Love˝… kao ˝Music Is˝ u saradnji sa Tuneboy-om. Stephanie je prepoznatljiva po svojim jako energičnim nastupima i važi za pravog ˝šoumena˝ za Dj pultom!

stephanie 3

˝Obećali smo publici da ćemo se truditi da širimo muzičke pravce na Serbia Wonderland Festivalu. U sklopu kampanje ‘Publika sama gradi svoj festival’ dobili smo puno upita da za hardstajl. Ispunili smo i ovu želju publici i čast nam je da ugostimo Stephanie. U jeku ovog noviteta rešili smo da produžimo promo period za kupovinu ulaznica za Open Air kako bi i ˝hardstajleri˝ obezbedili svoje karte po povoljnijim cenama˝ – ističu iz Jungle Tribe-a.

Promo period za kupovinu karata po ceni od 1 200 rsd za oba dana festivala je produžen do 30. marta nako čega se cena uvećava na 1 500 rsd. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventim-a u Srbiji i regionu kao i u prostoriji Jungle Tribe-a u Njegoševoj 31V u Beogradu. Više informacija na www.serbiawonderalnd.com