PODELI

Bend Harlekin predstavio je svoj treći video singl. Pesma “Potreban” otvara regionalno hvaljeni album prvenac „Tornik“, objavljen krajem septembra 2017. godine za Take It Or Leave It Records, a sada je dobila i video formu.

Priču o zajedničkom životu, jednakom/nejednakom davanju u vezi potpisuje Milica Cvetković, koja je snimala i prvi Harlekinov spot. Glavne uloge tumače članovi benda – Jovana Kovačević i Miloš Surla. Osim njih, pojavljuju se i Anastasija Zec, Marko Kovačević i Milan Brkić. Ovo je ujedno poslednji spot za pesme sa “Tornika” jer bend uveliko priprema sledeći materijal.

“Želeli smo da se spot razlikuje od prva dva, da bude dinamičan, kako bi pratio atmosferu pesme. Snimanje je bilo veoma zabavno jer se sa Milicom jako dobro razumemo, a i sam koncept spota nam je od starta delovao interesantno. Verujemo da će tako delovati i publici”, izjavila je Jovana Kovačević, vokal i frontwoman Harlekina.

Harlekin je mladi alternativni rok bend iz Inđije koji čine iskusni muzičari. Muziku koju bend stvara karakteriše izražena atmosferičnost i emotivni naboj, dok su tekstovi kratki i nose snažnu poruku kroz metaforu.

Foto: promo