PODELI

Prigoda za čuti prvu teškometalnu grmljavinu u 2015. na Good Vibrationsu bit će u srijedu, 11. veljače.  U Vintage Industrial Baru nastupit će Stimulans, LIV, Distance or Die i Soundbringer.

STIMULANS je dugovječna splitska heavy metal četvorka koja je upravo izdala dugoočekivani novi album „See The Light“. Članovi benda su Mario Čuljak (gitara/vokal), Darko Grubišić (gitara), Ivan Dabro (bass) i Ivica Bilić (bubnjevi). Momci stižu u Vintage nakon duže zagrebačke koncertne pauze promovirati svoj novi album.
LIV je peteročlani speed/thrash metal bend iz Zagreba, te vjerojatno najeksponiraniji i najpopularniji  iz kultnog Plejs Recordsa. Čine ga Leo-vox, Pavo-gitara, Frost-gitara, Markec-bass i Miha-bubanj. Momci su ujedno i članovi drugih zapaženih bendova alternativne scene poput Frozen Foresta, Mrtvog Petka, Out Of The Voida…Imaju iza sebe jedan demo, a upravo su u procesu snimanja albuma prvijenca.

SOUNDBRINGER je zagrebački heavy metal bend koji je na posljednjem nastupu u Zagrebu proslavio okruglih 10 godina postojanja. Čine ga Berislav Vulin (vokal), Domagoj Vulin (gitara), Jagor Blažić (bass), Robert Jašarević (bubnjevi) i Tomislav Ferenc (gitara). Ovo će im biti prvi nastup na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru.
DISTANCE OR DIE je old school metal bend nastao u Zagrebu 2010. godine. U drugom mjesecu 2013. izdaju demo “Demo Or Die” i počinju širit vjeru old school metala u trenirkama (Tracksuit metal). Članovi benda su Mišo Gašpar – Mišo (vokal), Filip Boras Pipo (gitara), Hrvoje Fištrek Fido (bass gitara) i Nikola Kajmar Niđo (bubnjevi).
Nakon bendova metalom dalje roka DJ Kneža do kraja još jedne večeri dobrih vibracija. Upad je 20kn, a početak je u 20.30h.