PODELI

Rolin Humes, jedno od najznačajnijih muzičkih osveženja poslednjih godina, ne samo na hrvatskom nego i regionalnom tržištu, svoj kvalitet i šestogodišnji “glazbeni staž” okrunili su  lansiranjem novog singla i novog spota za pesmu „Hit Face“. Singl je ujedno i najava za njihov nadolazeći album „Supernatural Fumes by Rolin Humes“  koji nam i otkriva novi smer kojim Rolin Humes kreće.

„Ulaskom benda u novu fazu, koja je uslijedila nakon što smo postali trio, odlučili smo se na neke promjene. Neke su se same po sebi nametnule, neke smo htjeli već neko vrijeme iskušati, ali nakon silnih sati vježbanja i eksperimentiranja možemo reći da smo zadovoljni zvukom i smjerom kojim smo krenuli. Velika novost je i to što je za miks pjesme zaslužan naš Emil, zbog čega sam jako sretan. Ovo je ujedno njegov prvi službeni mix. Imamo također još nekoliko ljudi kojima se želimo zahvaliti na pomoći koju su nam ukazali i olakšali nam ovu tranziciju. To su Ivor Kasap i Hrvoje Jurković i također ekipi iz Skwhata u Sisku na ustupljenom prostoru za snimanje“ komentarisao je frontmen Robert James Hudulin.

Spot je snimljen u sisačkom Kazalištu 21 , pod režiserskom palicom mladog i talentovanog Toni Mijača, s kojim bend prvi put sarađuje, a nimalo laku ulogu „Hit Facea“ je igrao, legenda Siska, Simeon Guga Pavičić.

„Ako ste mislili da ‘Hit’ u naslovu znači udarati i samim time očekivali razne vrste udaraca u lice u spotu, onda ćemo vas morati razočarati jer se u pjesmi zapravo radi o osobama sa značajnim crtama lica koje upamtite odmah na prvi pogled baš kao i hit pjesmu“ dodaje Robert.

Foto: Hrvoje Mareković