PODELI

Kultni pank rok bend Hladno pivo nastupiće 21. juna na Main Stage-u Arsenal Festa 09 u Kragujevcu. Dan ranije 20. juna njihov frontmen benda Mile Kekin predstaviće se solo nastupom na Arsenalovom Garden Stage-u.
“Hladno pivo će izvoditi svoju kombinaciju hitova koje ljudi sve već znaju, ali vjerujem da ćemo malo osvježiti repertoar i predstaviti neke pjesme koje dugo nismo svirali. Ove godine smo odlučili svirati samo velike festivale. Vraćamo se na Arsenal, gdje sam bio zapanjen samom lokacijom, koja je fantastična! Kao iz romana Čarlsa Dikensa, kao da sviraš u industrijskom kvartu u Engleskoj. To mi se odmah svidjelo, kao i svjetska produkcija zvuka. Znala je pasti koja kap kiše, ali to do sada nije omelo dobre koncerte Hladnog piva na Arsenalu”, kaže frontmen Mile Kekin.

Jedan od regionalno najznačajnijih bendova, Hladno pivo tri decenije rada obeležilo je prošle zime velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova gde je snimljen nedavno objavljen dvostrukim CD i Blue-Ray “30 godina – Greatest Hits Live” (Croatia Records), sa kog je kao singl izdvojen “Jednim osmijehom”.

Publiku Arsenala 21. juna dakle očekuje greatest hits uživo nastup benda koji je u svojoj karijeri zabeležio pesme kakve su “Trening za umiranje”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, “Na ovim prostorima”, “Bačkizagre stuhpa šeja”, “Trening za umiranje”…

Komplet ulaznica za sva četiri dana Arsenala košta samo 2.300 dinara preko Ticket Vision-a (bivšeg Eventima), odnosno www.tickets.rs, a u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca, biletarnici Dečijeg pozorišta i u “Da Gama travel-u” (Višnjićeva 3).