PODELI

Nakon vatrenog debija 2018. godine, Hospitality On The Beach je u prvom talasu objavio velika imena za svoje drugo izdanje na živopisnoj lokaciji na Tisnu u Hrvatskoj od 11. do 15. jula. Poznata po privatnim plažama, kristalno čistoj vodi i plavom nebu, ova lokacija posetiocima festivala nudi sveobuhvatno iskustvo odmora zahvaljujući svom slikovitom predelu.

Ovaj drum & bass godišnji odmor prati uspeh rasprodatog trećeg izdanja Hospitality In The Park (koji je nominovan od strane DJ Mag Awards za “Najbolji festival 2018.”), trajaće pet dana na suncem okupanoj jadranskoj plaži ugostiće glavna imena drum & bass-a kao što je Andy C koji je urezan u istoriju nakon što je njegov nastup na Wembley-u krajem prošle godine rasprodat.

Na glavnoj biti festivala će nastupiti domaćin Hospitality-a London Elektricity, ikonični hitmejker High Contrast i jump up glave Kings of Rollers. Duboko poštovani producent Danny Bird je takođe potvrđen, kao i holandski trio Noisia, Flava D, Chaning Faces i Lens.

Kao jedan od Brazilskih najtalentovanijih i najpoštovanijih muzičara, DJ Marky je neko kome ne treba predstavljanje, ova cenjena drum & bass ikona će nastupiti uz Fabia, Makoto-a i Nu:Logic na Sunandbass bini.  Vraćajući se na old skul, na Dubplate Style bini će nastupiti drum & bass rojalista S.P.Y., pridružiće mu se vodeći dj-evi među kojima su Dj Die, Metalheadz figura DJ Storm, Nu:Tone i Dj Mantra.

Bratski label Hospitality-a, Med School, će takođe na Tisno dovesti talente među kojima su Etherwood, Keeno, Whiney, Bop i Kyrist. Na Shogun Audio bini, britanski producent i vlasnik Shogun produkcijske kuće Friction, nastupiće zajedno sa Alix Perez-om, britanskim duom SpectraSoul i imenom koje prevazilazi underground scenu – Benny L.

Potvrđeno je da će još imena biti objavljeno, sa preko 100 nastupa na petodnevnom festivalu uz jadransku obalu. Posetioci već sad mogu da obezbede sebi ulaznice mesečnim uplatama, jer je moguće uplatu ulaznica podeliti u rate. Biće moguće zakupiti montažni objekat za smeštaj, hostel, glamping i kamp mesto na lokaciji festivala, kao i stanove u neposrednoj blizini.

Foto: promo