PODELI

S obzirom da su posledice poplava koje su nedavno pogodile ceo region dalekosežne i još uvek traju, te se brojna domaćinstva i dalje suočavaju sa svim negativnim faktorima koje je ova nepogoda ostavila za sobom, sedmi Jelen Demofest je odlučio da se uključi u humanitarnu akciju pomoći najugoženijim područjima.

Zbog toga će ove godine, kao svojevrsnu ulaznicu na banjalučku tvrđavu Kastel, volonteri prikupljati simbolične donacije, a posetioci festivala mogu pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.

Svi koji izraze želju da postanu deo volonterskog tima Jelen Demofesta, mogu se javiti na mail adresu volonteri@demofest.org, a potrebno je da pošalju ime i prezime, godinu rođenja, kontakt mail i telefon, kao i da navedu razlog zbog kojeg se prijavljuju da volontiraju.

Donacije koje će se prikupljati tokom festivala su sledeće:

– prvo veče: knjiga za Doboj

– drugo veče: školski pribor za Šamac i Bijeljinu

– treće veče: igračke za Šamac i Bijeljinu

Ovogodišnje izdanje Jelen Demofesta biće održano od 17. do 19. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a na njemu će u takmičarskom delu snage odmeriti 35 demo bendova dok će u revijalnom programu, između ostalih, nastupati Guano Apes i Max Romeo.