PODELI

U subotu, 23. juna, u klubu Fabrika u Novom Sadu biće održan humanitarni concert za pomoć Draganu Jakšiću. Nastupaće bendovi Clyde, Čupavci i UV. Početak je u 21h.

Dragan Jakšić je sredinom 2016. godine doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede. Uprkos lošim prognozama lekara i malim šansama da preživi i oporavi se, uspeo je da prebrodi najkritičniji period.

Dugo ležanje u komi i teška povreda glave doveli su do toga da je on u potpunosti zavistan od tuđe nege i pomoći. Iako vodi tešku borbu, Dragan se polako oporavlja i svakodnevno vežba u rehabilitacionom centru. Terapeuti su izuzetno zadovoljni njegovim napretkom i sve je bliže cilju da ponovo prohoda i u potpunosti se oporavi.

Za njegov dalji oporavak potreban mu je odlazak u inostranstvno na neurorehabilitaciju robotikom za koji je potrebno mnogo novca. Ovim putem se pozivaju svi ljudi dobre volje da dođu i podrže Dragana u njegovoj borbi da nastavi tamo gde je stao, da nastavi život samostalnog mladića, koji nije zavistan od drugih ljudi, vrati se normalnom društvenom životu i završi svoje školovanje.

Na Facebook stranici https://www.facebook.com/pomozimodraganu možete pratiti novosti o Draganu.