PODELI

Večeras će se u Novom Sadu, u klubu Route 66, održati humanitarni koncert čiji je cilj prikupljanje sredstava za pomoć Kolarov Stojanu.

Koncert počinje u 21h, ulaz je 200 dinara.

Nastupaju: Drugi format, Nasty Michelle. Happy Hippy, Sound Control i Milan Mumin.

 

„Zovem se Stojan Kolarov iz Novog Sada (Vojvodina, Srbija) bolujem od retke bolesti MUCOPOLYSACCHARIDOSIS tip 4 (sy Morquio) zbog koje sam u invalidskim kolicima (do pre nekoliko godina sam se kretao i vozio bicikl bez pomoćnih točkova). Posledice osnovne bolesti su nedovoljan i nepravilan razvoj koštano-zglobnog-mišićnog aparata. Visine sam 105cm. Zbog izuzetnog suženja kičmenog kanala u vratnom delu kičme (pršljen C1) neophodna je operacija tog dela kičme kako bi se sprečila dalja kompresija kičmene moždine.

Inače sam student WEB Dizajna (položio sam sve ispite, u septembru 2012.g. branim Diplomski rad). Veoma mi je bitno da diplomiram, izvršim operaciju i posle toga se posvetim svom poslu (nadam se da ću raditi u svojoj struci i pored svih problema u kojima je moja država i odnosa prema invalidima).

Operaciju ću imati u oktobru 2012. (ove godine) u Parizu (prof. Dr Michael Zerah) pošto tamo imaju iskustva sa ovom retkom bolešću.

Da bi se obavila operacija potrebno je da obezbedim finansijska sredstva za operaciju, put i boravak u Parizu (pratioca-oca), a ne mogu ih obezbediti drugačije pošto živim sa ocem (penzioner), a majka mi je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Iz tog razloga pokrećem ovu HUMANITARNU AKCIJU i unapred se zahvaljujem svakoj pomoći od ljudi dobrog srca!“

 

Svi koji žele da pomognu Stojanu mogu to učiniti i uplatom na račune:

 

DINARSKI RAČUN:

Banca Intesa

160-5500102308991-66

otvoren na ime:

STOJAN KOLAROV

ul. Čika Stevina 9

21137 NOVI SAD

 

 

DEVIZNI RAČUN:

SWIFT CODE: DBDBRSBG

IBAN/ACCOUNT CODE: RS35160553020036405528

otvoren na ime

STOJAN KOLAROV

ul. Čika Stevina 9

21137 NOVI SAD , SERBIA

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.