PODELI

Verovali ili ne, posle dve godine pauze (od albuma “Surrender” iz 2015) engleski duo, Hurts, konačno se vratio na muzičku scenu singlom “Beautiful Ones”.

Adam i Teo su novi singl napisali sami uz pomoć Dejvida Snedona. Ovo delo sintpopa, koje je neodoljivo privlačno i u sebe utisnutim žigom Hurts-a, nekako kao da nas vraća još na “Wonderful Life”, kada su podsećali na veru u život kao vredan življenja. Sada kao da iako suštinski ista, čini se da je poruka koju šalju donekle personalizovanija, usmerena na individuu ili malu grupu. Ovi mladi ljudi pretražujući sebe proniču u suštinu, pa radosni tim otkrićima neprekidno šalju podršku drugima na tom putu: govore o prolaznosti trenutnih stanja i univerzalnoj lepoti življenja, kao i značaju svakog pojedinačnog života.

Sem ovog single koji smo svi toliko dugo čekali, potvrđen je i njihov sledeći, četvrti po redu album, za muzičku kuću Sony Music Entertainment, koji će izdati u toku ove godine. Sad nam ostaje samo da iščekujemo i držimo oči&uši širom otvorene.