PODELI

Kulpin fest poznat je po tome što ga zovu najveći – mali festival u Vojvodini i nakon pauze ove godine se ponovo održava. Biće to 13. izdanje festivala, a datumi su 19. i 20. jul.

Vest koja je mnoge obradovala je i da će bend Lude Krawe nastupati nakon nekoliko godina pauze te eto razloga više da ponovo posetimo fudbalski stadion u Kulpinu.

U petak, 19. jula, od 20.15 nastupaju redom:  Southlanders, Industrijski Kombinat koji će promovisati svoj novi album “Dovoljno jak”,  Alen Islamović i Riblja čorba.

Sledeće večeri, 20. jula, takođe od 20.15 nastupaće: 5 minuta slave, Epilog, Čovek bez sluha koji će promovisati novi album “Stanimo u gard” i Lude Krawe.

Kulpin fest je nastao 2005.godine, u julu, kao ideja da se na stadionu FK Kulpin promoviše novokomponovana  himna posvećena tom klubu, a koju su snimili tadašnji organizatori i poznati bend Lude Krawe. Osim njih, na promociji su nastupili i razni lokalni bendovi, koji neguju punk i rock muziku, i od tada su se u isto vreme u godini, na istom mestu okupljali omladina i gosti koji vole tu vrstu muzike. Vremenom, kako je festival postajao brojniji i kvalitetniji, rasla je i bina, a osim lokalnih bendova počeli smo u goste da pozivamo i poznate muzičke grupe, iz zemlje i inostranstva.

Festival se nije održao 2018. godine, a ovogodišnji organizatori KUD ZVOLEN iz Kulpina, uz pomoć pokrovitelja Opštine Bački Petrovac, osmislili su odličan program za posetioce svih uzrasta.

U sklopu Festivala, organizovan je Kamp za posetioce, u kojem će se dešavati razne aktivnosti. Kamperima su  obezbedjeni topli obrok, tuševi, dnevne aktivnosti, dobra muzika uz LegoDuo, a posle glavnog programa na bini, uslediće After party uz DJ Massivity. Kamp se zvanično otvara 18.jual (četvrtak) u 18.00 sati.

Ulaznce za festival su u pretprodaji na prodajnim mestima: YMCA – Bački Petrovac, KUD ZVOLEN – Kulpin, cafe MADAME PIANO – Novi Sad, T.P. SPEED TRADE – Bačka Palanka, PABAS PAB – Sombor, Club MAXIM – Selenča.

Možete ih naručiti i putem mail adrese: kuszvolen.tickets@gmail.com .

Cene paketa (petak + subota) iznosi 1.500,00 dinara

Cena Kampa iznosi 500,00 dinara.

U organizaciju Kulpin Festa uključena je omladina iz cele Opštine Bački Petrovac.