PODELI

U subotu 15. septembra, bend Inopartners prvi put gostuje u Kovačici u Jarmočisko Vojvodina Pub-u. Koncert počinje u 23 h, a ulaz je besplatan.

“Te subote 15.septembra se navrsava i 162 godine od kako se “borimo” sa “sabranim delima” Jacka Danielsa, s toga ovo veče nosi slogan Inopartnes i Black Jack night. Tako da ste svi prijatelji pozvani i naravno dobrodošli na ispijanje “sabranih dela” i premijerni nastup Inopartnersa u Kovačici“ – rekli su Inopartnersi pozivajući vas na svirku.

Inopartners su beogradski Indie reggae funk bend osnovan 2005. godine. Čine ga: Marko Marović –  vokal i gitara, Nikola Vukotić – bubnjevi i vokal, Duško Isaković – gitara i Petar Stojanović – bas. Početkom 2007. godine objavili su svoj prvi album pod nazivom “Vida Alerta” za spostvenu Lothlorien etiketu. Za ovaj album, 2008. godine osvojili su prestižnu nagradu GrINDIE u kategoriji pop izdanja. Nakon toga, izdali su i drugi studijski album pod imenom “Electro Tapas”, takođe za Lothlorien. Na ovaj album veliki uticaj su imali elektro i dance muzika ’70, ’80 i ’90-tih godina. Inopartnersi pevaju na engleskom, španskom, francuskom i srpskom jeziku, a poznati su po svojim sjajnim živim nastupima prepunim pozitivne energije.

http://www.youtube.com/watch?v=Hal0lyTFxNs&feature=plcp

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hal0lyTFxNs&feature=plcp]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.