PODELI

Irish Stew pred kraj godine intezivirali su svoje koncertne aktivnosti.

Nakon serije koncerata u Srbiji, ovog vikenda sviraju u Banjaluci i Gradiški, a nakon toga očekuju ih prvi koncerti u Crnoj Gori.

Banjalučki Mac Tire Pub posetiće 07. decembra. Ovo je njihovo drugo gostovanje tamo. Početak koncerta najavljen je za 21h, a publika će imati prilike da uživa u preseku dosadašnje diskografije benda.

U Gradiški Irish Stew prvi put nastupa i to u subotu 08. decembra u Irish pub-u “?”. Cena ulaznice je 4 km.

U Crnoj Gori publika ih premijerno može videti u Podgorici (13. decembar, Highland Pub), Cetinju (14. decembra, caffe bar Gaeta) i Budvi (15. decembar, Garden caffe).

“Svaki koncert je specifičan i priča za sebe. Gde god da smo svirali uvek su nas zvali ponovo, kao što je recimo slučaj sa Banjalukom, ali posebno nam je drago kada imamo priliku da negde sviramo po prvi put tako da se veoma radujemo koncertima u Gradiškoj i Crnoj Gori. Sigurno će tu biti puno fanova koji do sada nisu imali priliku da nas čuju uživo pa smo posebno motivisani da na tim koncertima damo sve od sebe i pokažemo im da nas nisu uzalud čekali toliko dugo.”, rekao je Bojan Petrović, frontmen Irish Stew-a.

Ovo je samo početak koncertnih aktivnosti u regionu, jer kako kaže lider benda:  “Dolazimo u one gradove iz kojih nas pozovu. Mi bi smo naravno voleli da sviramo što više koncerata u što više gradova u celom regionu.”

Irish Stew su objavili tri albuma do sada, a sa poslednjeg “New Tomorow” pesme “Take Me High” i “One Way Ticket” predstavili i video spotovima.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.