PODELI

U klubu “The Quarter” u Novom Sadu 1. decembra na Svetski dan borbe protiv SIDE biće održan treći Pozitivan koncert u organizaciji Udruženja Prevent. U muzičkom delu programa, koji počinje u 20h, nastupaće pančevački Iskaz, kao i dva novosadska benda: Drunkards i Dora Maar.

U okviru pratećeg programa biće priređena izložba najboljih radova pristiglih na konkurs za plakate i fotografije na temu prevencije HIV-a i smanjenja diskriminacije. Nagrade za tri najbolja rada uručiće Leonid Pilipović Leo, gitarista benda Goblini.

Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve posetioce da doniraju po jedan slatkiš za decu koja žive sa HIV-om jer će nakon koncerta Udruženje Prevent i ove godine obradovati uz vašu pomoć novogodišnjim paketićima ove mališane. Igračke za paketiće obezbedila je kompanije Dexy Co. kao i prošle godine.

Finansijsku podršku za održavanje trećeg Pozitivnog koncerta dale su Gradska uprava za zdravstvo i Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada.

Satnica:

19h Ulaz

19.15-19.30 Dodela nagrada i otvaranje izložbe

19.30-19.45 Plesni performans Kluba umetnika Bina KUB

20.00-20.45 Drunkards

21.00-21.30 Dora Maar

21.45 Iskaz

Tokom trajanja programa vršnjački edukatori Udruženja Prevent deliće posetiocima edukativni materijal i kondome i pružati informacije o HIV-u i SIDI.