PODELI

U dvorani “Apolo”, u svom rodnom gradu Pančevu, veliki godišnji koncert 9. januara 2016. godine održaće hip hop grupa Iskaz uz brojne goste koji su već poznati i neke koje čuvaju u tajnosti.

Koncert zajednički organizuju bend i MadNet koji je sponzor ovog događaja. Početak najavljen za 21 čas.
Pod sloganom “Uvek povezani”, MadNet će ovom prilikom promovisati svoj novi logotip kao i osveženje kompletnog brenda, dok će Iskaz zaokružiti još jednu godinu delovanja svojim energičnim nastupom.
Godišnji nastup u Pančevu za Iskaz predstavlja svojevrsno sumiranje utisaka i stečenog iskustva nakon gostovanja po festivalima i klubovima u zemlji i regionu. Ovom prilikom, uz MadNet, te utiske deli sa domaćom publikom, zajedno sa svojim gostima, prijateljima i saradnicima, među kojima su ovoga puta: Marčelo, Coyote, Bvana, Mikri i DJ Raid, kao i gosti iznenađenja. Ujedno će na događaju biti promovisan novi spot u NNSpark produkciji sa aktuelnog albuma i najavljen novi album.
Višečasovna žurka će biti upotpunjena hip hop plesom, horskim deonicama, video radovima VJ Witness-a, dok će muziku pre i posle nastupa birati DJ Raid.
Zahvaljujući Internet provajderu MadNet, ulaz je besplatan.