PODELI

Veliki novosadski koncert grupe Iskaz, proslava deset godina postojanja sastava, održaće se 1. aprila u SKCNS Fabrici u Novom Sadu. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara možete nabaviti preko Gigstix prodajne mreže. Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.Gosti koji će doprineti rođendanskoj atmosferi na koncertu biće: Marčelo, Boban (Ritam nereda), Bvana Herbalajzer, Goblini (instrumental sekcija), Grashoper MC, Raid dok će kao podrška svirati bendovi D ZOO i Hurleur.

“Posle dva fenomenalna koncerta u Pančevu kojima smo obeležili jubilej, dolazimo u 1. aprila novosadsku SKCNS Fabriku da zajedno sa vama proslavimo deset godina Iskaza! Uz brojne goste i saradnike napravićemo najveću, najjaču i najdužu žurku Iskaza do sada u Novom Sadu”, poručio je bend.

Osim koncerta, bend će organizovati Party bus koji će sa bendom i gostima krenuti iz Beograda. Po dolasku u Novi Sad druženje sa fanovima biće organizovano u Skate parku (Limanski park) gde će biti održan skejt događaj uz muziku Iskaza. Nakon svega toga, bend sa gostima i publikom preći će u Fabriku gde će se nastaviti žurka.