PODELI

Društvo za brigu o deci i omladini sa posebnim potrebama „Moj svet“ iz Inđije organizuje izložbu radova svojih članova u galeriji Kuće Vojnovića koja će trajati do 20. decembra 2013. godine. Izložba je prodajnog karaktera.

Društvo “Moj svet” je dobrovoljna humanitarna organizacija koja okuplja roditelje i decu, stručnjake i sve ljude dobre volje kojima su bliske potrebe dece i mlade populacije.

Cilj osnivanja društva je potreba da se unapredi kvalitet života dece i omladine sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica kroz igru, sport, odmor, rekreaciju, umetničko i kulturno izražavanje. Pokazalo se da su deca i osobe sa posebnim potrebama, osim što su deo naše stvarnosti, ravnopravni učesnici i aktivni nosioci ličnog kao i našeg razvoja u društvenom, umetničkom i kulturnom prosperitetu uže i šire zajednice.

„Moj svet“ se trudi da pomogne u rešavanju razvojnih problema, problema izolacije, diskriminacije, neopravdanih predrasuda, poboljšanje komunikacije unutar porodice, između porodica i lokalne zajednice kroz saradnju i savetovanje.

Ulaz na uzložbu je slobodan.