PODELI

U nedelju, 03. februara, sa početkom od 21h u Gun Club-u održaće se Jam Session u organizaciji PartiMejkersa.

Posle više od 100 održanih koncerata i mnogo bendova, muzičara, prijatelja, drugara koji su se u proteklih nekoliko godina popeli na binu Gun Club-a, Partimejkersi i Gun Club počinju da ukrštaju članove ovih bendova i sve ostale muzičare koji žele da podele binu sa svojim kolegama u okviru the Gun Sessions večeri.

Nedeljom od 21h Gun Club će biti mesto gde ce se okupljati mlađi i stariji, afirmisani i neafirmisani muzičari i na bini ali i u publici deliti muzičke ideje i polako stvarati novo lice naše scene.

Partimejkersi su domaćini, oni biraju, određuju pravila, nema “poznatih” pesma, uslov je kreiranje nove muzike na bini, pred svima i svi zajedno.

Ove nedelje (03/02) u klubu Gun će se okupiti neki od muzičara sa kojima ste svirali ili bi voleli da svirate, svakako imaćete prilike da ih čujete/gledate u potpuno novom svetlu i drugačijoj situaciji.

Dođite sa svojim instrumentom, sami ili sa prijateljima, pridružite se Gun Session-u i na kraju krajeva samo svojim prisustvom pomozite da atmosfera na bini i u publici donese nešto novo i do sada neviđeno.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.