PODELI

„Mrežani i Mrežaste?, hoćemo da se upetljamo u petak kad padne mrak u Božidarcu?” pita se Mjehur Ubica koji baš u petak, 25. marta, zajedno sa Beograđanima silazi sa mreže i dolazi na Vračar Rocks festival.

Sigurno znate ko je “Mjehur ubica”, kao i to da je “Mjehur na mreži” već neko vreme. Nekada u radijskom etru, a danas u online svetu, na mixcloudu, Srđa Anđelić – Mjehur Ubica, neumorno za svoje slušaoce otkriva najbolju muziku. Mjehur na mreži oživljava autentični pametni radio program koji svoje slušaoce provocira, propituje, razbuđuje…

Mjehur nas više ne razbuđuje samo “na mreži” – već će to učiniti i u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu, u petak, 25. marta i poručuje:

“Mjehur se napuhao – prezadovoljan je rešio da siđe sa mreže pravo u Grad i javlja svima: Buč Kesidi, Stuttgart Online i Jarboli 25. marta u Božidarcu!”

“Dobrodošli ljudi, pevajte!”, poručuju Jarboli koji će u petak nastupiti na autentičnoj beogradskoj rokenrol fešti, a pored njih publika će biti u prilici da vidi i nastupe grupa Stuttgart Online i perspektivnih Buč Kesidi.

“Velika je čast nastupiti u društvu sjajnih muzičara za jednog od idola naše generacije, Mjehura Ubicu – čoveka koji je svojim srčanim izgaranjem u etru devedesetdvojke od radijske emisije pravio revolucionarni šou program. Njegov glas i dalje poziva na pobunu a evo i prilike da ga zajedno podignemo u petak 25. marta u Bozidarcu!” rekli su pred nastup u Božidarcu članovi grupe Stuttgart Online.

“Jako je važno da siđemo sa mreže zato što su na mreži samo informacije, a nama više nego ikad trebaju doživljaji – da osetimo, a ne samo da znamo!” jasan je pančevački Buč Kesidi i dodaje “Mjehur je jako uticao na nas zato što je nosilac kreativnog duha sa kraja devedesetih/početka dvehiljaditih uz koji smo svi odrasli. Od nas u petak možete da očekujete glasne gitare, dranje mladost i krv!”

Specijalno povodom silaska sa mreže na rokenrol uživo Mjehur Ubica je snimio specijalni šou koji možete preslušati na sledećoj adresi: https://www.mixcloud.com/MjehurNaMre%C5%BEi/na%C5%A1-rokenrol/

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).