PODELI

Tokom predstojećeg vikenda, 2. i 3. jula, u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u Beogradu biće održano 14 koncerata na kojima će nastupiti najistaknutiji džez muzičari Srbije i gosti iz inostranstva u okviru festivala Jazz in the Garden.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Ticket Visiona ili preko online platforme  i na blagajni Botaničke bašte.

Oba dana kapije Botaničke bašte za posetioce će biti otvorene od 15.30 časova, a program počinje u 16.00h nastupom Ivana Radivojevića & No Room For Squares.

U subotu 2. jula na Main stage-u kod Staklene bašte koncerti počinju u 17.00 časova, a prvi će nastupiti Vladimir Maričić Quartet, potom bend Naked i od 20.30h posetioce očekuje uzbudljivi program berlinskog sastava Jazzanova Live.

Na Garden stage-u će se od 16.30h odvijati ne manje atraktivan program u okviru koga će nastupiti Dragan Ćalina Quartet, sekstet Dragana Milovanovića, a od 19.30h James Brown Tribute Belgrade.

Drugog dana festivala, 3. jula publiku očekuje interesantan spoj džeza, hip-hopa i repa, tako da će gost na koncertu benda Manivi biti Skaj Vikler. Program na Main stage-u će biti nastavljen u istom stilu, pa će se kvartetu Maxa Kochetova priključiti popularni reper Marčelo. Festival će koncertom od 20.30h zatvoriti jedna od naših najboljih džez pevačica Jelena Jovović, koja će nastupiti sa bendom Jazz Junction.

Program na Garden stage-u u 16.30h otvara sastav Supersi, potom istaknuti predstavnici alternativne džez scene Bosque Sound Community, a od 19.30h kvintet Uglješe Novakovića.

Najveće iznenađenje poslednjih decenija na domaćoj džez sceni, festival koji je prošle godine preko noći osvojio publiku i muzičare i doveo u bajkoviti ambijent beogradske Botaničke bašte hiljade posetilaca, na putu je da stane u red najpoznatijih muzičkih dešavanja u Beogradu i Srbiji. Zato požurite po svoje ulaznice i ne propustite sjajan vikend na festivalu Jazz in the Garden.

Foto: Ivana Čutura