PODELI

Jedinstveni ’Boris Brejcha Showcase’ koji će se održati 24. novembra na beogradskom sajmu jeste nesvakidašnji audio-vizuelni sklop koji će se, osim u Beogradu, održati u još samo 7 gradova.

Nakon što je prošle godine prvi put gostovao u Srbiji i otopio preko tri hiljade ljudi, Boris Brejcha dolazi da uradi isto i ove godine. Za razliku od prošle, ova žurka neće biti opet air, ali će se opet održati na beogradskom sajmu gde se očekuje mnogo veći broj posetilaca u odnosu na prošlogodišnje Topljenje.

Ovaj nemački DJ i producent svoju muziku opisuje kao ’high-tech minimal’ i svakako se izdvaja među ostalim imenima na sceni. Njegovi zaštitni znakovi jesu maska koju nosi na nastupima, i činjenica da uglavnom vrti samo trake koje je on producirao. Za projekat pod nazivom ’Boris Brejcha Showcase’ kaže da je jedinstvena kombinacija njegove muzike i usklađenih vizuelnih efekata sa dosta svetala i LED ekrana koji je prate.

Brejchu i ove godine u Beograd dovodi organizacija Topljenje koja je poznata po organizovanju istoimenih žurki i dovođenju velikih imena elektronske muzike kao što su Victor Ruiz, Oliver Huntemann, Butch i mnogi drugi.

Cena regularne ulaznice za ovaj događaj trenutno iznosi 1990 dinara, a VIP 2990 i dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tixa, Eventima, DD ticketsa, i putem linka ► http://bit.ly/2Eo34iu