PODELI

Ovih dana je pušteno nekoliko trejlera na temu nastupajuće hip-hop tematske epizode Simpsonovih, Veliki Fetsbi (The Great Phatsby).

Klip koji možete pogledati ispod je prvi koji je pušten, a koji prikazuje novi sat vremena dug specijal, čije se premijerno prikazivanje očekuje 15. januara.

https://www.youtube.com/watch?v=AVTrb4UxQUk

U ovom hip-hop omažu Velikom Getsbiju učestvovaće Snup Dog, RZA i Common, kao deo all-star inkluzivne glumačke postave. Takođe, ovo će biti prva jednosatna epizoda emitovana u punih 29 godina koliko se prikazuju i postoje Simpsonovi, navodi se na sajtu NME.

Drugi gosti uključuju zvezdu Empire-a – Taraji P. Hensona, kao i Kigan-Majkl Keja iz “Key & Peele’s”, sa potonjom ulogom upropašćenog repera Džezi Džejmsa.

Narator ove priče je Homer Simpson, a fokusirana je na gospodina Bernsa i njegovog rivala, fiktivnog hip-hop umetnika i uticajnog bogataša, Džeja Dži (Jay G). On dovodi Mr. Burns-a do bakrota i preuzima komandu nad nuklearnim planom, što navodi Bernsa, Homera i Barta na osvetu usmerenu protiv Džej Džija.

Prošle nedelje, kada se pojavio snimak Kigan-Majkla Keja kako čita tekst svog lika – Džezi Džejmsa, on je kroz šalu prokomentarisao: “Ovo je sada vrhunac moje karijere – ja sam svoje završio”.

Neke zvezde koje su se ranije pojavljivale u seriji su: The White Stripes, Metallica, Yoko Ono, Lady Gaga i Donald Tramp.

Izvor: NME

Foto: FOX/Youtube