PODELI

U prvoj novembraskoj emisiji gošća Jugoslava Pantelića biće talentovana predstavnica mlađe generacije glumica, Jelena Gavrilović, koja je u predstavi „Stena i Kotur“ pokazala svoj muzički dar.

Demonstrirala ga je i na sceni Jelen Top 10, a u razgovoru sa voditeljem objasnila je koliko joj znači muzika sedamdesetih kao i izvođači čije pesme sa lakoćom interpretira na pozorišnoj sceni. Jelena otkriva mnoštvo zanimljivih detalja iz istorije rokenrola i iz biografija muzičkih velikana koji su i njeni uzori, a u u originalnom izvođenju čućemo neke od najznačajnijih rokenrol pesama.

Drugi gosti u emisiji biće članovi beogradskog rok sastava Consecration koji svira mešavinu psihodeličnog roka 70-ih i metal muzike karakteristične za bendove s kraja 90-ih i početka 21. veka. Za trinaest godina postojanja objavili su tri studijska albuma. Zanimljivo je da su za drugi album, kako na prostoru bivše Jugoslavije, tako i u svetu dobili sjajne kritike, dok je za treći studijski CD, miks rađen u studiju u Americi. Na sceni Jelen Top 10 izveli su numeru „Luka Čeh“ sa predstojećeg albuma “Univezum zna”.

I ove nedelje pored razgovore sa gostima u studiju, gledaoci će biti u prilici da pogledaju novu top listu sa aktuelnim spotovima i nastupima domaćih izvođača.

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić

RTS1, nedelja, 00.10 h

RTV Studio B, sreda 22.30h