PODELI

Nakon velikog uspeha pesama ‘Jesmo li dobro’, ‘Maradona’ featuring Davor Gobac i poslednjeg ‘Easy’, s aktuelnog albuma Jinxa ‘Pogrebi & Pomiriši’ stiže još jedan singl prepoznatljivog alt pop zvuka!

“Ako si rođen u pogrešno vrijeme” četvrti je singl s albuma koji će uskoro proslaviti svoju prvu godišnjicu, a od samog izlaska kritičari i publika slažu se kako je novo izdanje Jinxa samo još jedan highlight benda u nizu besprekornih tonova koji neodoljivo izazivaju nostalgiju detinjstva, a kao što i sam singl kaže, osećaj pripadanja pogrešnom vremenu..

“Ovo je prvi službeni lyrics video za neku pjesmu Jinxa. Naravno da je cheap…I ovo vrijeme je cheap. Ako si rođen u pogrešno vrijeme.” (Coco Mosquito)

Novim nostalgičnim singlom, ali i brojnim legendarnim hitovima Jinxi će sve prisutne 4.5. u zagrebačkom Domu sportova vratiti u neko ‘pravo vrijeme’, a zajedno s predgrupom Artan Lili prirediti još jednu veče za pamćenje.

Novi singl, kao i celi album autorski potpisuje Coco Mosquito, a lyric video potpisuje Penrose Visuals. Muzička kombinacija Jinxa i Artan Lili uskoro će biti pojačana novim imenima!