PODELI

Avalon produkcija organizuje 22. i 23. juna dva festivala u dva prestonička grada. Belgrade Calling biće održan na Tašmajdanskom stadionu, a Zagreb Calling na Šalati.

Prvi najavljeni hedlajner je John Newman koji će nastupiti na oba festivala.

Engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice, John Newman, nastupiće u sredu, 22. juna,  na Tašmajdanskom stadionu kao hedlajner prvog dana Belgrade Calling festivala. Dan kasnije Newman će biti hedlajner drugog dana Zagreb Calling festivala.

John Newman će tokom svog gostovanja premijerno predstaviti novi album “Revolve” koji je objavljen krajem prošle godine i nasledio je njegovo debi izdanje “Tribute”, prodato u platinastom tiražu. Novi album je nastao nakon Johnovog preseljenja u Los Anđeles, a boravak u Americi ga je dodatno inspirisao u pisanju i komponovanju numera. “Revolve” se vrti oko novog koncepta, novog osećaja i stila – on je odvažan, jednostavan i moćan i donosi zvuk slomljenog srca, ali i ljubavi, slobode i uzbuđenja.

Dvadesetpetogodišnji pevač John Newman je fascinantna pop zvezda jer sam piše, peva, aranžira, svira i producira svoju muziku, ali i režira vlastite video spotove, brine o scenografiji na pozornici ili dizajnira odeću za svoj bend. Jedan je od najpopularnijih muzičara nove generacije koji je u jako kratkom roku od nežnog dečaka iz Severnog Jorkšira postao izvođač koji snima u studiju Majkla Džeksona.

Ulaznice za Belgrade Calling festival biće u prodaji od 22. februara na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs  po sledećim kategorijama: Parter – 1.990,00 dinara, Tribine – 2.500,00 dinara i Fan Pit – 3.000,00 dinara.

Ulaznice za Zagreb Calling festival takođe će biti u prodaji od 22. februara. U prodaji će se naći dnevne ulaznice za drugi dan Zagreb Callinga (23. juna) za Fan pit, Parter i Tribinu po sledećim cenama: Parter- pretprodaja 170 kn (na dan 190 kn), Tribine- pretprodaja 230 kn (na dan 250 kn) i Fan Pit-pretprodaja 250 kn (na dan 270 kn). Službena prodajna mesta: Dirty old shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13: Aquarius CD Shop, Varšavska 13; Eventimova prodajna mesta i www.eventim.hr.