PODELI

Znamenita kruševačka power-pop grupa John Wayne objavila je novi video singl nakon mnogobrojnih pohvala koje su usledile povodom izdanja sjajnog debi albuma “Tračak svetla (2016).

Ekipa predvođena piscem Miljanom Markovićem je vredno radila i oblikovala svoj prvi audio-vizuelni korak ka novom dugosvirajućem ostvarenju, singl epsko-lirskog naslova “Iza bedema (ona ne veruje rečima)”.

Miljan Marković, povodom nove pesme kaže: “Pesma Iza bedema(ona ne veruje rečima) je gorko – slatka pesma koja govori o lepoti, o stvarima koje ne možeš da imaš, govori o pogrešnoj interpretaciji iskrenosti, o istini uvijenoj u mastan papir laži, i o još ponečemu. Prošli smo dug put, pobedili smo sami sebe. Velika stvar za Džon Vejn.”

John Wayne je pop-rok sastav iz Kruševca, nastao za potrebe zvučne ilustracije Markovićevog romana “Klarina ljuljaška”. Pesma se zvala “Put u Pendolo”, posle koje su uobličili i album “Tračak svetla” na kojem su zabeležili deset tema. Album je objavljen krajem 2016. godine u izdanju TIOLI Records.

Foto: promo