PODELI

Grupa Jonathan objavila je danas album To Hold. Album “To Hold” donosi osam novih pesama od kojih su već predstavljeni singlovi “Something To Cry About” i aktuelni “I Never Meant To Be There”. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića i u riječkom G.I.S.-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosada radio na svim izdanjima benda.

Novi album sadrži i prvi duet Jonathana i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pesmi “I Don’t Mind”. Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pesmama i harmoniku u “Monkeys”, a i već neko vreme nastupa s bendom te dečji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigovala Ana Jakšić u pesmi “Way To Go”.

Omot “To Hold” naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić. Album je od danas je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Objavom albuma “To Hold” zaokružena je celina započeta izdanjem “To Love” koje je objavljeno u februaru 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Prvi deo 2018. Jonathan će provesti promovišući  “To Hold” koji će se koncertno moći čuti u celoj regiji, ali i predstavljajući projekt kakav ovdašnja scena još nije videla.

Foto: Filip Gržinčić