PODELI

Čuveni svetski di-džej i producent poznat i po nominaciji za prestižnu Gremi nagradu, Mark Knight prvi susret sa ovom binom opisao je kao svoj “najbolji nastup u 2014-toj godini”. Prošlog leta dobila je epitet najvatrenije bine u zemlji sa više od 60.000 novih fanova.

Njeno ime je Lovefest Fire, a prema najavama organizatora 13. marta u beogradskom Hangaru u Knežopoljskoj 3 će još jednom dokazati zašto može da parira poznatim svetskim stejdževima.

Glavna zvezda prve Illuminato Lovefest Fire žurke u prestonici biće Joris Voorn, jedan od najpoznatijih holandskih di-džejeva i producenata. Voorn je odrastao u muzičkoj porodici, pa zato ne čudi činjenica da je danas među najtraženijim tech house di-džejevima u Evropi. Njemu će se pridružiti di-džej Secret Cinema, dobitnik nagrade za najboljeg holandskog producenta, publici poznat po hitu “Timeless Altitude”.

Domaća podrška ovog puta biće dvojac Ivan Radojević i Luka Vuković, kao i Predrag Petković a.k.a. di-džej Mene.

Lovefest Fire Stage

Ulaznice za Illuminato Lovefest Fire žurku mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima, DD Tickets-a ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs. Njihova trenutna cena je 10 EUR (1.199 dinara), dok će nekoliko dana pre žurke, cena ulaznice za Illuminato Lovefest Fire biti 11.5 EUR.

Lovefest Fire je glavna i najveća bina festivala ljubavi. Osim Mark Knight-a, Fire Stage je prošle godine ugostio najveće muzičke zvezde među kojima su Jeff Mills, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, Finnebassen, Tom Trago, kao i domaće velikane kao što su Marko Nastić, Lea Dobričić, Marko Milosavljević i mnogi drugi.

Deveto izdanje Lovefesta će ove godine biti održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a lista izvođača će biti poznata sredinom marta.