PODELI

U noći 23. novembra, petak, jesen 2012. godine, gomila nekih ninji i akcionih likova u Kineskoj četvrti…deo drugi.

Mesto: The Quarter, Kineska četvrt, Novi Sad

Datum: 23. novembar 2012.

Još oko 21h u Kineskoj četvrti vrvelo je od ljudi. Svirke na dve strane, u Fabrici i u klubu The Quarter, ali se na prvi pogled moglo uočiti ko će od prisutnih skrenuti levo i prisustvovati svirci odličnog beogradskog benda Mortal Kombat.

Uvertiru u „Smrtonosnu šorku“ dao je novosadski bend „Next Kodex“.

„Smrtonosna šorka“ otvorila je devedesetominutno kidanje u bukvalnom smislu. Em su momci na bini kidali toliko da je Geri, basisti, pukla žica :), em su se pokidali ovi u prvim redovima u mnogobrojnim šutkama. Prebrojali smo nekoliko „žrtava“ dok su se izvlačili iz mase na oporavak.

Nakon uvoda, usledile su „Zvezde Granda“, „Nemoj biti emo“, „Seljačka buna“, „Evrovizija“, „Veliki brat“, „Made in China“, „Sex i grad“… Toliko ljudi na jednom mestu koji svi u glas pevaju zajedno sa Krikijem, toliko dobrih vibracija, neograničena količina energije koja se razmenjuje… zaista, imali smo utisak da prisustvujemo koncertu nekog benda koji postoji minimum 10 godina i koji je world wide popularan jer je Quarter bio poprilično pun, a i rekacije publike su nas podsetile na koncerte nekih mnogo poznatijih bendova.

Elem, kao dve „dame“, a i kao oni dosadni matorci iz Mapet show-a, Statler i Waldorf, zauzele smo poziciju na galeriji kluba i došle do zaključka: „Kakav divan pogled na šutku..odavde“. 🙂

Bis je bio vrlo zanimljiv, pružili su nam retrospektivu hitova devedesetih 🙂 i odsvirali ponovo „Nemoj biti emo“.

Rečima: „Vidimo se sledeće godine, hvala vam“ i zajedničkim naklonom, bend je završio svirku, i to je verovatno bio najsrećniji momenat za momke iz obezbeđenja. 🙂

Po završetku svirke bilo je potrebno neko vreme da se probijemo do članova benda jer je određena grupa fanova želela da se slika i popriča sa momcima. Kad su se islikali sa njima, krenuli su da spopadaju Gos’n Bandara za fotkanje, a mi smo spopale bend hahaha.

Kao heroja večeri izdvajamo basistu benda „Next Kodex“ koji je Geri ustupio svoj bas kako ne bi morao da svira na dve žice :).

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.