PODELI

Regionalna muzička zvezda Kaliopi preksinoć je podigla publiku na noge u prepunoj Kombank dvorani.

Uz Kaliopine reči “večeras moja duša peva za vas” publika je doživela više od dva sata nezaboravnih eksplozivnih emocija. Kaliopi je sinoć održala spektakularan koncert, a to dokazuje i veliki broj fanova koji su nakon koncerta stajali u redu za čestitanje i slikanje.

Osluškivali smo njihove komentare: “Ima li dalje?”, “Kakav emocionalni doživljaj!” “Bože, koja kraljica!” , “Savršen zvuk i stage!”,“Bend koji diše sa njom!” i još mnogu drugi…. I baš tako, ovakvo veče se ne doživljava često, zato hvala Kaliopi na koferu punom emocija i ljubavi.

Hitovi poput “Melem”, “Vrisnem”, “Probudi me”, “Znam da te volim”, “Presuda” nizali su se jedan za drugim, a onda je usledilo i nekoliko iznenadjenja. Kaliopi je zajedno sa publikom otpevala i stihove pesme “April u Beogradu”, kao i legendarnu pesmu Leonarda Koena “Hallelujah”. Nezaobilazan deo koncerta je bio i makedonski hit “Makedonsko devojče”, u njenoj verziji, koji je publika ispratila gromoglasnim pevanjem.

Jedan od najemotivnijih dela koncerta je svakako bio deo kada je Kaliopi ušetala u publiku i u zagrljaju sa velikim brojem fanova otpevala pesmu “Rođendan”.

Bilo je čarobno videti punu salu koja čeka na zagrljaj Kaliopi i zajedno peva stihove “Ti si moja sreća, moje sve”. Nakon pesme Kaliopi se veoma ushićena i nadasve emotivna zahvalila publici i poručila “mnogo ste jaka doza, ovo treba čovek da preživi”. Tako je i bilo do samog kraja koncerta kada su usledili i evergrini “Kofer ljubavi”, “Crno i belo” i “Bato”.

Kako kaže Kaliopi nije važno na kom jeziku pevamo, važno je da se volimo. Tako je i bilo sinoć.

Veliki broj poznatih ličnosti (Željko Samardžić, Milan Kalinić, Jelena Tinska, Peca Popović, Stevan Andjelković….) su sinoć aplaudirali i tražili bis zajedno sa publikom. Ovaj koncert nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na nama je samo da se zahvalimo Kaliopi na divnoj večeri.