PODELI

Sa aktuelnog albuma “Manifest” KKN su do sada snimili dva spota. Za pesmu “Pašću u svest” i “Divne dane”, a pesma “Kafane i rokenrol” koja je bila i prvi singl sa albuma, neplanski je dobila i svoje vizuelno izdanje.

KKN uveliko rade na novom albumu, a snimanje novog spota proizašlo je iz uspešne poslovne saradnje ali i privatnih druženja tokom dve Jelen top 10 turneje i raznih emisija koje su radili zajedno sa Lazarom Sakanom, voditeljem emisije Jelen top 10. Bend je u Ateljeu 212 za ovu pesmu snimio spot koji je režirao Boris Miljković Bota, dok je producent, ali i učesnik u snimanju, bio već pomenuti Lazar Sakan.

Frontmen Oliver Nektarijević kaže da je srećan što ih je neko forsirao da snime spot baš za tu pesmu, a o samom snimanju kaže: “Neko od ekipe se uplašio kad smo krenuli da snimamo spot i rekao “jao, ovo će da traje decenijama”. Ja sam pomislio “super ako spot bude trajao toliko”, a on je zapravo mislio ironično, kao, snimanje će dugo trajati i smorićemo se, ali ipak mislim da sam ja u pravu, da će spot trajati toliko. Ja sam jedini od cele ekipe koji nije gledao u monitor, tako da nemam pojma kako to izgleda i ne želim da znam dok ne bude sve gotovo, ali svi mi kažu da izgleda mnogo dobro” izjavio je za Jelen Top 10.

KKN će 22. septembra gostovati u Novom Sadu, na otvaranju novog kluba i koncertnog prostora Quarter. Ulaznica će biti 500 dinara, a može se kupiti na sledećim mestima: Gigstix, knjižara Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60) i knjižara Serendipiti (SPENS),kao i preko Eventim prodajne mreže.

http://www.youtube.com/watch?v=di9tnYEloW8

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=di9tnYEloW8]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.