PODELI

Nakon nešto više od dve godine pioniri desert/rock zvuka, neuništivi instrumentalni trio iz Morgantowna (West Virginia), Karma to Burn, ponovo dolazi u Zagreb i to prvog februarskog dana ove godine.

Bend ima novog bubnjara, a ukupan saldo od pet albuma, nekoliko “split” izdanja i nekoliko EP-ova očigledan su razlog zašto Karma to Burn odoleva testu vremena.

Put im je obležen usponima, padovima, opijatima, odvikavanjima, razilaženjima, nerazumevanjima od strane diskografa, Sizifovom upornošću kada bez obzira na izglede nastavljaju dalje onako kako najbolje znaju – sa instrumentima u rukama.

Podrška na ovogodišnjoj turneji im je švajcarski bend Rozbub pod vođstvom kantautora Manuel Bissiga, talentovanog mladića od 24 godine, hvaljenog od strane međunarodnih kritičara. Bend svira autorske pesme, kombinaciju Hendrixovskih riffova pevanih na švajcarskom dijalektu.

Posebni gosti zagrebačkog koncerta,a koji dolaze prvi put iz susedne im Slovenije je bend Entheogen. Homogena smesa math/sludge zvuka sa dozom post i stoner roka. U relativno kratkom vremenu stekli su vrlo dobru reputaciju te odsvirali dosta koncerata. U Zagrebu će publici predstaviti svoj album ”Moons Of Jupiter”.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 55 kuna možete kupiti u dve radnje:

Dirty Old Shop, Tratinska 22 i Rockmark, Berislavićeva 13. Na dan koncerta cena ulaznice biće 70 kn.

Turneja benda Karma to Burn počinje u januaru i obuhvata gostovanja i u Italiji, Nemačkoj, Austriji, Grčkoj, Rumuniji, Sloveniji i Švajcarskoj.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WNGItWw6oy0

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.