PODELI

Ako ste voleli simpatične i pevljive songove iz popularne emisije “Fajront Republika”, evo prilike da ih gledate i slušate uživo.

Bend ”Kesa &Bombone” nastao je 2009. godine kao deo nekadašnjeg TV šou programa ”Fajront Republika”. Bend je tada nastupao u pomenutoj emisiji i izvodio songove namenski pravljenje za temu emisije ili gosta. Tako su nastale zabavne obrade čuvenih pesama domaćih i stranih grupa, kao i nekoliko autorskih pesama.

Originalnu postavu ”Kesa&Bombone” čine: Zoran Kesić,vokal i autor tekstova, Igor Bugarski, prateći vokal i gitara, Balša Bošković,gitara (takodje član benda ”Tristać oranž”), Aleksandar Balać, bas gitara (poznatiji širom auditorijumu kao basista benda ”Block Out”) i Bojan Dmitrašinović, bubanj (svirao u bendovima ”Kristali”i ”Lutke”, trenutno je i bubnjar ”Autoparka”).

Od septembra 2012 bend se, nakon kraće pauze ponovo aktivira i to kao stalni bend priredbe ”Fajront Republika 3D” koja se uživo izvodi u bioskopu Kolosej, a bendu se priključuju još dva člana: Aleksandar Saničanin, gitara i Bojan Torbica, usna harmonika.

Bend koji će vas sigurno zabaviti, nasmejati i ulepšati vam veče pogledajte u sredu 21. novembra u klubu Fest sa početkom u 21 h. Ulaz je 350 dinara. Rezervacije stolova (200 din) i separea (400 din) na 063 700 81 50 (15-23 h).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zhPsiKtyUm8#!]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.