PODELI

Klub „The Quarter“ i Zero21 predstavljaju vam događaj pod nazivom RAP, TRAP n’all that CRAP koji će biti održan 16. maja u Novom Sadu sa početkom u 21h.

Nastupaće: Kiša metaka, Bvana Herbalajzer, Sajsi MC & BKO i Kardež. Podrška za zagrevanje biće Janchezz, a za after party Rasheed.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se nabaviti na Gigs Tix prodajnim mestima, a na ulazu će koštati 600 dinara.

Kiša metaka je hip hop grupa iz Splita, sastavljena od ekipe prijatelja koji čitavu deceniju rade zajedno i koja je postavila novi standard hip hopa ovog područja. Prvi album, naslovljen jednostavno „Kiša metaka“, objavljuju sami kao online izdanje u 2013. godine i album preko noći postaje kultni naslov.

Live postavu Kiše metaka čine Vojko Vrućina iz grupe Dječaci, Krešo Benghazi, Oreb i DJ VRH, član Loopjunkies kolektiva, drum n’ bass producent i DJ sa nizom stranih izdanja i dugačkim stažom nastupa po Evropi.

Nikola Ćosić a.k.a. Bvana Herbalajzer je Bvana. Sa svojim Neznanim ludacima već je nastupao pred novosadskom publikom, a ovog puta će repovati sam.

Ivana Rašić a.k.a Sajsi mc rođena u Beogradu 1981. godine. Ozbiljnije muzičke korake započinje sa bendom koji dobija naziv po njenom pseudonimu SAJSI. DJ BKO i Sajsi MC saradnju započinju EP izdanjem “KNVK” (ko nije voleo kleš) i spotom za pesmu “Antifa kučke”.

Kardež je rep grupa. Repuju o svemiru, nindžama i drugim avanturama koje su proživeli za 6000 godina postojanja u ovoj realnosti. Repuju Jovan, Mihailo i Nikola dok Luka pravi bitove.

„Naše teme u repovanju su prigodne za razne uzraste, a pogotovo one starije od jednog veka i bebama u prenatalnoj bleji. Naše slaganje reči sa sličnim slogovima na kraju može izlečiti slab vid i lošu probavu“, poručuje Kardež.