PODELI

 

Druga destinacija na turneji beogradskog benda Thank You Baudelaire je Novi Sad. 17-og novembra u klubu Quarter vas očekuje koncert TYB, a potom žurka DJ/VJ kolektiva Kišobran, koji povodom ovog gostovanja organizuje i ekskurziju.

Promocija EP izdanja pod nazivom Racing Raindrops je uveliko počela. Može da se skine i presluša na sajtu benda: http://tyb.kisobran.org/. Krajem septembra izašao je i spot za pesmu Brief Moments , koji je premijerno prikazan na sajtovima regionalnog MTV-a. Promocija se seli uz pomoć turneje na regionalne centre, zato ne propustite priliku da ih čujete uživo.

Koncert počinje u 22h a cena karte biće 200 dinara.

Thank You Baudelaire je indie-rock-dance bend iz Beograda. Koncertno aktivni manje od godinu dana, uspeli su za kratko vreme da privuku pažnju javnosti. Nastupali su na festivalima Mikser u Beogradu, Jelen Demofestu u Banja Luci, na Šabačkom letnjem festivalu i pored nekoliko koncerata u svom rodnom gradu, nastupili su uživo i na FDU u okviru programa FIST radija. Svoje prvo izdanje, EP Racing Raindrops, stavili su pod Kišobran, a urađen je i spot za prvi singl, pesmu Brief Moments.

Kišobran DJ tim od 2006. radi indie/alternativne žurke po Beogradu. Prepoznatljivi po pitkoj atmosferi i pažljivo biranim plejlistama radili su u gotovo svim alternativnim beogradskim klubovima. Od 2010. pod Kišobranom se nalazi i VJ tim. Brzim usponom uspeli su da stignu i do glavne bine Exita, konferencije Share, Warrior’s Dance festivala, kao i brojnih nastupa u Domu omladine Beograda i raznih jačih elektro žurki po gradu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X7Tiw87UR7s&feature=youtu.be]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.