PODELI

Bend Kanda, Kodža i Nebojša nastupiće 18. novembra u SKCNS Fabrici, a uz njih će, kao predgrupa, nastupiti i bend iz Hrvatske – Nemeček.

KKN je objavio deveti studijski album “Beton”, a publika i kritika se slažu da je ovo jedno od njihovih najboljih ostvarenja, po nekima i njihov najbolji album. Kako zvuči, moći će da se čuje u Fabrici, 18. novembra.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 dinara i mogu da se kupe online na www.gigstix.com  kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 1.500 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Ova rok grupa osnovana je 1990. godine u Beogradu. Ponekad su nastupali kao kvartet ili sekstet, ali ste najčešće u proteklom periodu mogli da ih sretnete kao kvintet. To su i danas.

Na beogradskoj i srpskoj sceni su se afirmisali tokom devedesetih, da bi priznanje i publiku na širem prostoru sticali koncertirajući neumorno od početka tekućeg veka.

Do sada su objavili osam albuma, dva koncertna izdanja i jednu kompilaciju, uz učešće na brojnim drugim kompilacijama.