PODELI

Povodom Svetskog dana borbe protiv SIDE, 01. decembra u Omladinskom centru CK 13 u Novom Sadu biće održan koncert pod nazivom “Don’t let AIDS happen to you” koji organizuju beogradski bendovi Tea Break i Viseći Vrtovi Vavilona, a podržava Omladina JAZAS-a Novi Sad.

Kao lokalna podrška od 22h nastupiće odličan, mladi, novosadski bend Against The Odds.

S obzirom da se datum najavljenog gostovanja dva odlična punk/rock benda poklapa sa Svetskim danom borbe protiv SIDE, članovi Tea Break-a i VVV-a rešili su da i oni daju svoj doprinos globalnoj kampanji i nazovu ovaj događaj “Don’t let AIDS happen to you” i time skrenu pažnju mladih na problem koji se tiče svih nas.

Početak je u 22h. Cena ulaznice je 250 dinara.

Neposredno pred svirku u CK 13, Tea Break će prirediti mini akustični nastup u caffe-bike shop-u “Culture Exchange”. Od 17h čekaju vas i družiće se sa vama u jednoj opuštenoj atmosferi jedinstvenog mesta u Novom Sadu. “Culture Exchange” se nalazi u Ulici Jovana Subotića 21.

Bend Tea Break je rado viđen gost u Novom Sadu već godinama unazad, a ovih dana spremaju mnogo toga novog i aktuelnog. Najsvežije iz njihove kujne je spot za pesmu “Suffer for the last time”.

Viseći Vrtovi Vavilona prvi put gostuju u Novom Sadu i ovaj koncert iskoristiće da promovišu svoj debi albuma “Indigo Deca” izdatog letos u saradnji sa regionalnim MTV sajtovima.

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.