PODELI

Februar je slavljenički mesec za Pro Rock club Johnny, s obzirom da ovaj poznati sarajevski klub slavi dve godine svog postojanja, a koncert grupe Skroz će ujedno biti i centralni događaj od mnogih koji će se održati u klubu u februaru.

Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996. godine a ćine je Adnan Šaran (vokal, autor, tekstopisac), Dejan Ostojić (bas gitara), Nedžad Mulaomerović (bubnjevi), Elvir Salčinović (gitara) i Nino Škiljić (klavijature). Bosanskohercegovačkoj publici prvi put su se predstavili sa pesmom “Sve sam jači” (1999) a iskorak na regionalno tržište ostvarili su 2005. sa pesmom “Srušio sam stan”.

Do sad su objavili tri albuma – Skroz (Croatia records – 2000), Savršeni Organizam (Menart – 2004) i Regija (Hayat production / Menart – 2008) te četiri samostalna singla – Afganistan (2005), Igraj Bosno (2006), Amerikanac (2011) te Raj (2013). Tokom višegodišnjeg delovanja beleže veliki broj koncerata širom EX YU prostora te uspešno sarađuju sa produkcijskom kućom PRO.BA, zaslužnom za vizualizaciju velikog broja singlova i sa prijateljima Dinom Šaranom, Sejom Sexonom, Elvisom J Kurovichem, Edom Maajka, Srđanom Todorovićem i Branislavom Trifunovićem.

Skroz trenutno snima četvrti album koji se očekuje sredinom 2014.

Ulaznice će koštati 10KM, a za članove Pro rock cluba Johnny 5 KM.

Budući da je broj rezervacija ograničen, preporučujemo da svoje potvrdite na vreme u Pro Rock clubu Johnny.