PODELI

Pre mesec dana najavljena zajednička turneja bendova Deliverance Inc. i Verzija 2 startuje koncertima u Valjevu (15. novembra) i Nišu (16. novembra).

Beogradska grupa Verzija 2, u čijoj postavi su Miloš Marković, Aleksandra Marković i Dejan Nikolić, i Deliverance Inc. iz Niša u sastavu Dejan Najdanović Najda, Vladan Božilović i Milan Stanimirović, udružili su snage u nameri da zajedničkom turnejom nazvanom “Power 3×2” promovišu svoja hvaljena diskografska izdanja.

Ideja je da oba sastava, uz povremene gostujuće grupe, izvode isključivo autorsku muziku, te će Verzija 2 svirati pesme sa albuma “Probudi me”, a Deliverance Inc. numere sa svog prvenca.

“Power 3×2” turneja startuje koncertom u valjevskom klubu Kebac u petak, 15. novembra. Ulaz je besplatan, a početak koncerta je u 22.30h.

Verzija2

Dan posle Valjeva ova dva sastava u kojima se nalaze poznata imena domaće i regionalne scene nastupiće u Nišu, a mesto održavanja koncerta je klub Juridicum. Ulaznice za niški koncert, na kome će se pridružiti i ovogodišnji pobednici Zaječarske gitarijade, bend Mud Factory, u vidu specijalnih gostiju koji će otvoriti nastup.

Ulaznice se mogu kupiti u samom klubu, Music House-u i Vintage shop-u po ceni od 300 dinara.

Uskoro se očekuje novi spisak gradova u kojima će nastupati “Power 3×2”.