PODELI

Sastav Inbox u subotu, 09. marta, održaće koncertnu promociju albuma “Blesavo jutro…” pred beogradskom publikom u klubu Akademija 28 (Nemanjina 28).

Trio iz Bačke Topole, kojeg krase energični koncerti puni pozitivnih vibracija, krajem prošle godine objavio je novi album, koji su publici podarili za besplatno preuzimanje  pre nekoliko dana, kao uvertiru pred nadolazeći koncert u Beogradu.

Novi album, za koji frontmen Dado Dolmagić pola u zbilji pola u šali voli da kaže da je to prvi zvanični album grupe, sadrži ukupno osam numera, a prvi singl “Dr Olja” prezentovan je putem video spota.

Pored Dolmagića (gitara i vokal), koji je pola radnog dana pravnik, a ostatak roker, Inbox čine braća Popović, Petar (bas gitara) i Dušan (bubnjevi), i Veselin Krsmanović (tekstopisac).

Iza njih su brojni nastupi širom Srbije, a pre dve godine uspešno su nastupili na čuvenoj Zaječarskoj Gitarijadi plasiravši se u finale.

U klubu Akademija 28 osim autorskih pesama veče će upotpuniti izvodeći pesme nekih od omiljenih bendova članova grupe, koje domaća publika nema priliku tako često da čuje.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.