PODELI

U Novom Sadu će u drugoj polovini septembra, u organizaciji Novo Kulturno Naselje, biće održan festival pod nazivom “Dobrodošli na Naselje”.

Mesto održavanja festivala je između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak, na livadama kod Picerije “Alo”.
Organizatori su objavili poziv za sve umetnike (muzičare, fotografe, plesače, video umetnike, glumce, vajare, kreativne radionice i organizacije) da se prijave do 7. septembra na konkurs za nastup na festivalu. Prijavu za festival možete naći facebook stranici Novo Kulturno Naselje.

Festival će se sastojati iz dnevnog i noćnog dela programa. Dnevni deo će sadržati različite kreativne radionice, animatorske predstave, slikarske izložbe, izložbe fotografija, vajarske izložbe, lutkarsko pozorište, plesne tačke i jos drugih sadržaja koji će naknadno biti objavljeni.

Noćni deo manifestacije zamišljen je kao muzičko-scenski nastup izvođača odabranih putem konkursa, koji će nastupiti na do sada neuobičajenim, improvizovanim scenama o kojima će više detalja biti otkriveno uskoro.
U program festivala uključene su razne nevladine organizacije, udruženja građana, a sve uz podršku Mesne Zajednice Bistrica, Osnovne Škole Prva Vojvođanska Brigada kao i mnogih drugih prijatelja festivala.

.