PODELI

„Sad se kajem“ je naziv nove pesme i video singla beogradskog sastava Kora. Ovo je ujedno i prva pesma sa njihovog predstojećeg, drugog po redu albuma. Kao i do sada autori muzike, teksta i aranžmana su članovi benda, a novitet je da je bend otpočeo saradnju sa našim renomiranim producentom Oliverom Jovanovićem (Studio „O“) koji je producirao ovu pesmu. Reditelj spota je Miodrag Kolarić.

„Ovo je svojevsna prekretnica u radu benda. Imali smo prilike da počnemo saradnju sa Oliverom, koji je producirao neke od najznačajnijih albuma u istoriji srpskog rock’n’roll-a. Nadamo se da ćemo ovim albumom napraviti značajan iskorak u karijeri. Veoma smo zadovoljni učinkom prvog albuma, a s obzirom da nove pesme postoje, smatrali smo da je realno da počnemo rad na sledećem albumu“, izjavio je Goran Čamdžija, pevač Kore.

Novitet je i to da je Four – Four Production nova diskografska kuća Kore. Four – Four Production zvanično je započela sa radom u aprilu 2017. godine, sa ciljem afirmacije rok muzičara na domaćoj i inostranoj sceni, a Kora je ujedno i prvi izvođač sa kojim je ova produkcijska kuća potpisala ugovor.

Kako članovi Kore najavljuju, sada slede nastupi na festivalima i koncerti širom Srbije, na kojima će publika imati prilike da čuje i neke od novih pesama.

Najverniji fanovi, kao i prijatelji benda već su imali priliku da čuju koncertno dve nove pesme, kao i neke od starih hitova na promociji spota u petak uveče u KST-u.