PODELI

Večeras, u nedelju 30. novembra od 21h u klubu Lavirint (ex Atom) na Dorćolu, ljubitelji dobrog rock zvuka imaće prilike da slušaju tri beogradska benda – Vir, Random i Kora.

Sastav Kora je iz Beograda, post dragon rock zvuka sa primesama klasičnog rocka. Kora Bend se upravo nalazi u finalizaciji svog prvog albuma čiji je prethodnik singl “Japi” za koji je objavljen i spot. Prepoznatljivi su po originalnim teksovima, energičnim nastupima, upečatljivim harmonijama i sjajnom vokalu. Osim kompletnog materijala sa albuma prvenca, Kora će svoju publiku u nedelju obradovati i novim pesmama, koje koje će svoje mesto pronaći na drugom albumu ovog odličnog benda.

Vir je nasto u novembru 2010. godine, a ideja je bila da se učini nešto što će otvoriti vrata kreativnosti nekoliko mladih ljudi. Namera je bila da muzika bude autorski rok na srpskom jeziku, a vremenom je došlo do uticaja raznih elemenata, gotik, psihodeličnog i nešto tvrđeg zvuka.

Grupa Random je alternativni rock sastav iz Beograda. Prepoznatljivi su po ženskim vokalima, eksplozivnoj i orgininalnoj svirci, kao i kreativnim tekstovima na engleskom jeziku.

Posle svirke, za nastavak dobrog provoda uz indie, new wave, 80s, funk, rock, punk, 90s, domacicu biće zadužen DJ D.

Cena ulaznice je 150 dinara, a happy hour je od 21-22h, kada je cena malog točenog piva 79 din.https://www.youtube.com/watch?v=uLIcb7Scs7c
.