PODELI

Bend koji nosi laskavu titulu “Must see live band” ispunjava obećanje da će u punom sastavu nastupiti u prestonici.

Wim, Oscar, Alex, Joris, Bernice i Ivar su šestorka koja Kraak & Smaak muziku izvodi uživo, a po mnogobrojnim kritičarima upravo u tom sastavu predstavlja koncertno iskustvo koje ljubitelji muzike moraju upisati u svoje kalendare.

„Kraak & Smaak Live experience” stiže u Beograd 19. februara i ovaj nastup će biti prvi veći koncert u novom prostoru kluba Bitefartcafe od otvaranja i nastupa Omara i Inkognita.


Ovaj, u osnovi tročlani sastav iz Holandije, izdao je svoj debi album 2006. godine. Od prvog albuma, prošli su dug put nastupajući kao predgrupa Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput „Pinkpop”,  „Sziget”, „SXSW”, „Miami’s Winter Music Conference”, „Bonnaroo”, „Coachella”, „Good Vibrations Festival”, do nastupa uživo u popularnoj emisiji „Jimmy Kimmel Live” i „EXIT” festivala.
Bend nosi laskavu titulu „Must see live band” , kako kaže Dance magazin „IDJ”, pored imena kao što su „Chemical Brothers”, „Moby” i „The Prodigy”.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 1200 dinara, a mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets i Gigstix kao i putem njihovih sajtova.