PODELI

Arsenal Fest 08 biće održan 21, 22. i 23. juna 2018. godine, a njegov slogan će biti “Kragujevac: The Capital of Music”. Komplet ulaznica za sve tri večeri od 17. novembra će biti u pretprodaji i koštaće 2.000 dinara. Ulaznice će se prodavati u Domu omladine Kragujevca i preko mreže Eventim.Kragujevac je daleke 1818. postao prestonica Srbije, a cilj nam je da 2018. Arsenal Fest 08 bude bar tokom tri večeri The Capital of Music- prestonica (odlične) muzike u ovom delu Evrope!, izjavili su organizatori.

Od svog početka 2011. Arsenal je iz godine u godine rastao, u šta se moglo uveriti njegovih preko 150 000 posetilaca do sada koji su uživali u nastupima značajnih imena srpske i ex Yu scene, ali i bendova kakvi su Thievery Corporation, Anthrax, Buzzcocks, Skunk Anansie, Toy Dolls, Gentleman, Asian Dub Fondation…

Trenutna ambicija je da Arsenal Fest 08 bude najbolje, najveće i najznačajnije izdanje festivala do sada, uz neka nova ekskluzivna, intrigantna i značajna muzičkih imena svetske i naše scene, čija će imena biti postepeno saopštavana u predstojećim nedeljama.

Uz Main Stage smešten u jedinstveni, fantastični otvoreni prostor u fabrici municije iz 19. veka i Garden Stage u prelepom zelenilu “Zastavine bašte”, kao i Explosive DJ stage u rustičnom zdanju “Čaurnice”, Arsenal Fest 08 priprema još više bogatih sadržaja i spreman je za širenje u nove prostore.

A kako je bilo ove godine u Kragujevcu možete se podsetiti OVDE.