PODELI

Kragujevački rok bend Nikom Ništa održaće promociju debitantskog albuma “U Inat Sivilu”, izdanje Metropolis Music, u četvrtak 11. oktobra od 21h u prostorijama Muzičke Kuće Metropolis, Makedonska 21.

Bend Nikom Ništa postoji od novembra 2008. godine. Do sada su se fokusirali uglavnom na objavljivanje singlova, uz izuzetak EP-a sa pet pesama objavljenog 2013. godine. Održali su veliki broj koncerata širom Srbije, učestvovali na brojnim demo festivalima medju kojima se izdvajaju Urban Fest u Osijeku i BARF5 na kome su osvojili nagradu za najbolje izvodjenje.

Foto: promo

“Nakon višegodišnjeg rada, pripremili smo album koji se zove ‘U inat sivilu’. Kvalitet je prepoznat od strane Metropolisa, najpoznatije domaće izdavačke kuće koja neguje duh rokenrola i oni će ga i zvanično izdati sredinom oktobra. Veliki kuriozitet je da smo kao bend iz unutrašnjosti postali Metropolisov izvođač, na mišiće, na iskrenost, dobar zvuk i čistu energiju, baš u duhu našeg imena.”

Nikom Ništa su: Milan Mimmy Kostadinović – vokal, gitara, Branko Dimitrijević – bas, Sava Mirović – gitara, vokal, Vlada Nikolić – bubanj.