PODELI
Foto: Ivana Jovanović

Dugo se u Kraljevu nije dešavalo ovoliko koncerata za ljubitelje rokenrola, a sada do kraja marta svakog vikenda u klubu Play (Ulica IV Kraljevčki bataljon 19b) možete čuti neke od najpopularnijih bendova iz Srbije i jednog gosta iz regiona.

U prethodnom periodu odlične i rasprodate koncerte imali su Kojot, Bjesovi, KKN i Sunshine. Kraljevčani su se pokazali kao odlični domaćini željni kvalitetne muzike te verujemo da će i svi naredni koncerti biti dobro posećeni.

U januaru će još gostovati 21. tribute bend Deca iz vode koji sviraju najveće hitove benda EKV, dok će 28. januara svirati Nikola Vranjković kojem će ovo biti prvi nastup u Kraljevu u dosadašnjoj karijeri i na kojem će publika moći da uživa u opusu nekadašnjeg benda Block Out i novom Vranjkovićevom stvaralaštvu.

Početak narednog meseca rezervisan je za legendarni Atheist Rap koji dolaze u subotu, 4. februara, a već narednog vikenda gost iz Hrvatske, Mile Kekin sa triom koji će pružiti dozu kantautorskih pesama i dozu Hladnog piva. Energični Repetitor dolazi 17. februara dok će za ljubitelje pop rok zvuka 24. februara nastup benda Ničim izazvan biti prava poslastica.

U petak, 3. marta, Lutke na koncu izvodiće pesme KUD Idijota, a 18. marta stiže Artan Lili. Za kraj meseca pank rok spektakl uz Gobline 25. marta i E-play predvođen Majom Cvetković 31. marta.

Ulaznice za sve događaje možete kuputu u klubu Play.